Hrvatska Ujedinjena Stranka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poruka za nove članove

Go down

Poruka za nove članove Empty Poruka za nove članove

Postaj  123dudo 23.11.09 8:30

Pozdrav i dobrodošlica u ime predsjednika Hrvatske ujedinjene stranke i svih njenih članova i članica.
Ovom porukom ćemo Vas upoznati s osnovnim obvezama i pravima koje Vi kao naš novi član/ica imate.

MANIFEST https://ehus.forumhr.com/podaci-o-stranci-f1/manifest-hus-a-t1.htm
Ukoliko niste, molim, prvo pročitajte naš manifest.
U njemu se opisuje osnova djelovanja, rad naše stranke i načini ponašanja, a svi članovi/ce manifest moraju poštivati i djelovati u skladu s njim.

Uprava HUS-a http://www.erepublik.com/en/organization/1301652
Središnje tijelo naše stranke je Uprava HUS-a, te ste svi Vi obvezni poslati zahtjev za prijateljstvo dotičnoj i pretplatiti se na novine u sklopu organizacije Glasnogovornik HUS-a.
Prilikom objave članka od strane Glasnogovornik HUS-a svi ste obvezni stisnuti VOTE i na taj način omogućiti što većem broju igrača/ica, neovisno radi li se o našem članu/ici ili ne, da pročitaju članak.

FORUM
Nakon registracije na forum administrator će vam omogućiti pristup svim dijelovima foruma koji Vam nisu dostupni. Administrator će to učiniti unutar 24 h nakon registracije.
Ponekad može doći do kašnjenja uslijed izvanredne situacije ili RL obaveza, .
U tim situacijama, molimo da o tome obavijestite trenutnog predsjednika stranke jer je to jedini način da postanete punopravan član/ica naše stranke.

CHAT
Svaki dan u 21h po našem vremenu je sastanak svih članova/ica HUS-a na stranačkom chatu.
Dolazak NIJE obavezan, navratite kad imate vremena i volje. Svi su dobrodošli, svi su jednaki, svi imaju pravo glasa. U slučaju bilo kakvih neugodnosti obavezno obavijestite predsjednika stranke kako bi se takve stvari adekvatno sankcionirale.

DONACIJE
Sve donacije se šalju na Upravu HUS-a. Donacije moraju biti Apsolutno na bazi vlastite dobre volje. HUS ne odobrava donacije igrača mlađih od 15 levela, međutim ako ste čvrsto odlučili donirati, nitko se neće naljutiti ali Obavezno prije donacije o tome obavijestite predsjednika stranke.

RAD STRANKE
U dijelu foruma - Rad stranke trenutni predsjednik stranke zadaje zadaće za opće poslove koji se moraju odraditi. Svi koji žele pomoći moraju biti na Chatu u 21 h i dobrovoljno se javiti za jedan od zadataka. Ukoliko ste prihvatili zadatak koji kasnije niste u mogućnosti izvršiti, neovisno o razlogu, OBVEZNI ste o tome obavijestiti predsjednika stranke kako bi Vam se našla zamjena. Ne trebate se opravdavati već jednostavno pošaljete poruku: „Ne mogu odraditi to i to “

VJEŠTINE
Molimo sve nove članove/ice koji imaju znanja iz stvarnog života koja bi po Vašem mišljenju mogla koristiti napretku stranke da obavijeste predsjednika. Vaše djelovanje mora biti apsolutno dobrovoljno i besplatno.

ŽIVOT I e-ŽIVOT
Osnova naše stranke je druženje koje se zasniva na razmišljanjima i pogledima iz stvarnog života. Ono što želimo je da svim igračima i članovima naše stranke bude ugodno, međutim imajući u vidu da je stvarni život prioritet, ukoliko netko od vas zbog obveza prema stvarnom životu ili zasićenju prema igri ima namjeru prestati s igrom, Hrvatska ujedinjena stranka preuzima obvezu hranjenja Vašeg virtualnog lika i održavanja u životu Vašeg lika u nedogled.
Ono što molimo da svatko od vas u tom slučaju učini je da obavijesti predsjednika stranke.
Na taj način se smanjuje mogućnost umiranja Vašeg virtualnog Ja.
Neovisno o Vašem trajanju izostanka u igri i radu stranke uvijek ste Dobrodošli.

Predsjednik Hrvatske ujedinjene stranke

123dudo http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1407551
15.11.-15.12. 2009
123dudo
123dudo

Broj postova : 224
Join date : 23.04.2009
Age : 51
Lokacija : Zagreb

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.